Sunt doar o clipă din veșnicia pe care o port cu mine. Am înțeles lumea prin intermediul sunetelor și-mi este suficient. Dacă aș putea să întorc timpul, aș schimba câte ceva, dar n-aș modifica niciodată cântecul din inima mea!

Deși n-am cântat de când mă știu, totuși, de când mă știu… cânt! Iar acest lucru m-a ajutat să trec peste fiecare an, cu unicitatea fiecărei secunde, mi-a alinat sufletul când mi-a fost greu, când am traversat cumpene, dar și când mi-a fost bine, m-a însoțit pretutindeni. Mi s-a spus de nenumărate ori că timbrul vocii mele poartă doruri negrăite, că ating coarda sensibilă a sufletelor îndrăgostite de melos, sau pur și simplu, a celor ce-și găsesc refugiul în muzică. În toate cântecele mele îmi cânt iubirea, cu etapele ei, cu virtuțile ei, iubind fiecare început, îngenunchind în fața înalțărilor sale și sărutându-i fiecare pas rătacit. Am învățat să trăiesc prin muzică, să mă iert prin ea, să vibrez o dată cu ea…

Va las pe voi să ascultați, să-mi înțelegeți menirea, să deliberați în sufletul și înțelegerea voastră muzicală, ceea ce eu am reușit să șlefuiesc prin priceperea pe care mi-a dat-o Dumnezeu, alături de talent, de darul acesta sfânt pe care vreau să-l împart mereu cu voi.

Florin Muresan