Dragă cititorule, începând din acest moment te invit să pornim împreună în cea mai frumoasă călătorie, cea dintre cer şi pământ, în care vom porni de la esenţa spiritului care eşti, vom parcurge împreună traseul numit viaţă, ca să ne reîntregim aliniind mintea, sufletul şi spiritul, ca pe o trinitate unică, la destinaţia finală.

Fiind prima noastră întâlnire, am să-ţi spun pe scurt cine sunt: numele meu este Mariana-Valentina Mureşan, de profesie sunt jurnalist şi profesor de istorie, iar în viaţa de zi cu zi sunt soţie, mamă, fiică, OM. Din anul 2013 sunt co-creatorul vieţii mele, acumulând cunoștințe (cu tot cu diplome) de medicină generală, reiki și m-am specializat în diverse forme de terapii. Când am înţeles că tot ce am trăit până atunci a fost o minciună, că nu venim pe pământ la întâmplare, avem misiuni universale şi personale bine definite, că suferinţele noastre trupeşti, sufleteşti sau de viaţă provin din neînţelegerea deplină a ceea ce suntem, am luat decizia de a reporni motoarele de la zero. Am şters din mintea şi din sufletul meu tot ce ştiam sau învăţasem aproape 40 de ani şi mi-am dat şansa şi răgazul de a mă naşte din nou, la început învăţând, mergând la conferinţe, cursuri etc. apoi testând totul pe propria persoană, pe cei apropiaţi mie şi pe cei ce mi-au cerut ajutorul. Pentru că exact asta vrea Dumnezeu de la noi: OMUL NOU, CU TOTUL NOU!

Ştiu că fiecare dintre voi sunteţi particularităţi ale unui destin, că aveţi viaţa voastră, cu bune şi rele, dar când simplificăm totul, ne vom da seama că suntem la fel, trăim aceleaşi lucruri, doar dramele din vieţile noastre diferă puţin. Iar ele pot fi rezolvate! Iată ce îţi propun, dragă cititorule: să cunoaştem împreună cauza lucrurilor, să învăţăm împreună cine suntem, să-l întâlnim pe Dumnezeu ţinându-ne de mână, să te cunoşti cu adevărat pe tine şi nu în ultimul rând să afli de ce ai venit pe pământ. Pentru că, din momentul în care ai citit acest articol, nu mai eşti singur!

Vom parcurge fiecare etapă, începând cu aceasta, a conştientizării faptului că viaţa este o călătorie sublimă. Apoi ne vom referi la destin, la faptele şi nevoile noastre, ne vom raporta la Divinitate, corect şi simplu, vom învăţa ce este iertarea, armonia, cum să dobândim cele de folos nouă, ca mai apoi să medităm la mântuire. Totul este un curs lin şi firesc, doar că acest firesc ne-a fost furat atunci când ne-am ancorat în materie şi am uitat cine suntem. Iar toate acestea se întâmplă ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT! De aceea am şi botezat această rubrică astfel. Se vehiculează ideea că omul nu mai citește… Nimic mai fals! Atunci când cuțitul îl va străpunge până la os, va căuta, va găsi și va citi! Astăzi v-am spus pe scurt ce avem de făcut, iar în paginile acestui blog le vom descoperi rând pe rând. Tot ce ai de făcut este să fixezi ceasul treziei să sune!

Îndemnul meu primordial, permanent și precis, pentru fiecare, este așa:

ALEGEȚI SĂ TRĂIȚI CU DETAȘARE, BUCURÂNDU-VĂ DE VIAȚĂ!

Click here to add your own text

Click here to add your own text