”Pentru a nu se crea confuzie dintre o provincie a sa și țara întreagă, începând cu 01.01.2020 Olanda a revenit la vechiul nume de țară: Țările de jos. Firesc modelul e viabil și pentru noi, DACII care trăim în statul denumit de către alogeni: România. Adică eu acum din Moldova cu ascendent și în Bucovina (furăciune din 1775 de către austrieci din trupul Moldovei) să fiu cetățean Român, culmea de etnie Română după o provincie care de fapt se chema Valahia înainte de actul UNIRII în care un Moldovean A. I. Cuza etnic de al meu a devenit firesc Domn al Principatelor UNITE și nu Române. (Mai târziu N. Iorga a fost nașul din condei, schimbând și alterând datele istorice).
Iar un principe alogen, prins și adus de peste hotare să ne declare peste noapte în 1866 printr-o constituție fără de plebiscit: Români, care în final ne-a topit certificatele de naștere al neamului, istoria scrisă în aur, singurul popor de altfel, după spusele unor istorici străini. DACII mei, e corect sau e după democrația impusă de alogeni sub forma: “Politically correct” să trăim în arealul nostru străbun DAC cu nume de împrumut ? Trebuie să facem demersuri după modelul Olandei și să revenim la denumirea firească a nației: DACIA.
Renașterea națională sub brand-ul de România nu are nicio șansă, atât intern și cu atât mai mult extern. Deja suntem compromiși în ochii lumii prin confuzia (R)ROM=ROMÂNIA, orice am face pe plan politic, economic, științific, etc. cu valoare umană de prim rang, tot aceiași etichetă vom avea. În intern, mulți cetățeni au devenit apatici și nu mai au vână sau sânge pe instalație și sunt convinși de politicul majoritar că nu mai au nici o șansă, decât să rămână la nivelul de sclav modern, plătitor de taxe și impozite, după vrerea faraonilor politici, care au început să se aleagă singuri în funcțiile publice ale statului. Această este radiografia corectă a statului Român. Deci singura soluție este schimbarea brand-ului în DACIA, care ar revigora intern energiile umane pentru a crea, a progresa nația în rândul națiunilor dezvoltate. Iar în extern vom stârni un val admirativ chiar invidie pentru că stăm și suntem pe o istorie străveche și cu drept pe acest pământ de la începutul lumii.” – Viorel Brînzac.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *